Max, 2 VWO

Toen ik voor het eerst bijles kreeg van Iris, was ik super zenuwachtig; zal ze geïrriteerd raken als ik het niet direkt snap? Zeker was dat niet het geval, Iris is heel behulpzaam en al snap ik het na de 30e keer nog niet. Niet alleen de punten zijn verbeterd, ook mijn werkhouding en de werkverzorging zijn vooruit gegaan. Bijvoorbeeld nakijken met een rode pen helpt al bij het leren. Allemaal basis principes blijken heel belangrijk te zijn. In ieder geval heeft de bijles me heel veel geholpen en ik kan het zeker aanbevelen!

Monique, Moeder van Max

 Door een advertentie in de krant werd ik geattendeerd op het bestaan van Foxpoint. Vooral de mogelijkheid wiskundebijles te krijgen voor onze zoon sprak me direkt aan. Via een overzichtelijke site was het vinden van inschrijfformulier heel makkelijk. Er werd prompt gereageerd op mijn verzoek om informatie en al snel kon een eerste afspraak gemaakt worden. Iris nam goed te tijd om te ontdekken waar punten lagen om aan te gaan werken. Dit gaf al heel snel merkbare veranderingen. De eerste lessen waren best pittig en een aantal zaken bleken toch best uitleg te behoeven. Al snel zagen we het zelfvertrouwen groeien en zagen we ook de cijfers omhoog gaan. De bijles vormt nu nog een steuntje in de rug en kan al bijna afgerond worden. Prima gelopen zo en met merkbaar positief effekt!

Veronique, 6 VWO

Ik vind dat Iris altijd alles op een duidelijke en rustige manier uitlegt. Als ik iets fout doe bij het maken van een opdracht legt ze goed uit wat er dan fout aan is en hoe ik dit dan de volgende keer beter kan doen. Door het geven van de bijles op die manier leer je er erg veel van. Bij vragen is ze ook altijd bereikbaar en reageert ze altijd heel erg snel! Toen ik begon met de bijlessen in de onderbouw stond ik lager dan nu, door de goede uitleg die ik van Iris heb gekregen heb ik hier een veel beter punt van kunnen maken!Jean-Luc, 5 HAVO

Ik heb vorig jaar eindexamen gedaan. Iris heeft me goed op weg geholpen naar het eindexamen! Ik ben met een goed punt voor wiskunde geslaagd. Als je extra uitleg nodig hebt bij wiskunde zou ik Iris zeker aanbevelen!

Wil, 4e VWO

Via een vriend van mij hoorde ik dat mevrouw Iris Fox wiskunde begeleiding geeft aan kinderen van de middelbare school. Ik dacht, zal ik dit eigenlijk wel doen, want ik kan ook gewoon bijles via kinderen van school krijgen, maar dat zijn nog geen ‘echte’ opgeleide leraren. Na overleg met m’n ouders heb ik besloten om het toch maar te doen, het zou immers altijd helpen en mocht dat niet zo zijn, kan ik altijd nog stoppen. Toen Iris voor de eerste keer bij me thuis kwam was het natuurlijk wel even wennen, een lerares bij je thuis! Maar nadat we even kennis gemaakt hebben beginnen we al snel aan de eerste sommetjes, ofja sommetjes, meer vervelende berekeningen en lastige grafieken tekenen en oplossen. Aan dat laatste heb ik echt een hekel, ik heb gewoon een hekel aan alles wat met tekenen te maken heeft! Dit heb ik Iris verteld en we besteden dan ook iedere week in de bijles hier extra aandacht aan. Eerst doen we altijd gewoon het hoofdstuk, daar kun je vragen over stellen en we maken meestal sommetjes: - Sommen die ik niet snap van de ‘eigen’, op school gebruikte methode. - Sommen uit het boek dat Iris meebrengt, dit is een andere methode en dus ook een heel andere som - opbouw
Je leert veel van de bijles, het zijn vaak juist de dingen die in de gewone schoolles niet worden verteld of waar de leraar/lerares wat snel overheen is gegaan, mar het kunnen ook de dingen zijn waar de klassenleraar al veel over heeft verteld. Iris geeft hier dan een ander soort uitleg over, en ze stopt niet tot je het ook werkelijk begrijpt. De begeleiding geeft je dus een andere ‘kijk’ op wiskundesommen waardoor het makkelijker wordt om ze te begrijpen en ook daadwerkelijk op te lossen!!

Marlo, moeder Wil

Wij als ouders van Wil vinden het geruststellend dat Wil bijles wiskunde krijgt. Wil vindt dit vak erg moeilijk en bij de begeleiding kan hij geconcentreerder opletten en vragen stellen, als in de les iets onduidelijk is. Het geeft hem een zekerder gevoel; Ik kan het nog altijd aan Iris vragen. Dit alles geeft ons ook en beter gevoel, Wil is hierdoor minder stresserig bij dit vak.

Nanne, 5 VWO

Dankzij de hulp van Iris is het me gelukt betere cijfers voor wiskunde te halen. Haar methode werkt heel goed en door iedere week samen te zitten, bereid ik mijn huiswerk goed voor. Hierdoor bespaar ik veel tijd en krijg ik meteen goede uitleg. Bovendien is ze ook nog is heel aardig.Thijs, 4 HAVO

Aardige vrouw, goede en voornamelijk uitgebreide uitleg. Sinds ik bijles van haar heb gehad zijn mijn cijfers flink gestegen en snap ik de lessen van school een stuk beter. Ze geeft tips of nieuwe methodes; om de opdracht een stuk handiger en makkelijker te maken. Zeker een aanrader !