Eindexamentrainingen Wiskunde

Naast bijles, is het ook mogelijk om eindexamentraining te volgen bij Foxpoint. In tegenstelling tot de meeste
instituten wordt deze gegeven door een echte wiskunde docent, namelijk gewoon door mij!
Dus geen uitbesteding aan goedkopere studenten, maar kwaliteit, ervaring en een vertrouwd gezicht. Dit onderscheidt Foxpoint ten opzichte van andere, grotere organisaties.

Tijdens een eindexamentraining gaan we in twee dagen tijd, van 9:00 tot 17:00 aan de slag met alle aspecten die belangrijk zijn om van het examen een succes te maken.
Je krijgt een programma waarin staat aangegeven wat we gaan doen.
In dat programma zijn onder andere opgenomen: Uitleg van theorie, samen opgaven bekijken en bespreken, individueel aan de slag en natuurlijke enkele gouden tips voor je eindexamen! Een aantal keer zul je zelf een opgave maken, die dan wordt nagekeken door de docent, zodat je individuele feedback krijgt op je manier van noteren en uitwerken. Tussendoor is er twee keer een kleine pauze en in de middag een lekkere lunch.

Door u aan te melden voor de examentraining schrijft u uw zoon of dochter in voor de Eindexamentraining 2022. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro. Mocht een training niet doorgaan door te weinig aanmeldingen of ziekte van de docent, dan wordt het inschrijfgeld aan u terugbetaald. Mocht u zelf afzien van de training, dan vindt er geen restitutie plaats.
Het totale bedrag (inclusief inschrijfgeld) van de tweedaagse training bedraagt 300 euro per leerling. Het restantbedrag van 250 euro dient uiterlijk één week voor aanvang van de training betaald te zijn.

Examentrainingen gaan door als er minimaal 4 leerlingen ingeschreven staan. Het maximaal aantal leerlingen is 8 per training. Deze trainingen zitten over het algemeen snel vol, dus wacht niet te lang en meld je alvast aan, want vol=vol!


Data voor examens in 2022:

De data voor de trainingen van komend examenjaar zijn als volgt:
  • Havo Wiskunde A op 25 en 26 april 2022 (nog enkele plaatsen vrij)
  • Havo Wiskunde B op 28 en 29 april 2022 (VOL)
  • VWO Wiskunde A op 2 en 3 mei 2022 (VOL)
  • VWO Wiskunde B op 5 en 6 mei 2022 (VOL)

Waarom examentraining bij Foxpoint?
  • Les van een echte docent!
  • Maximaal 8 leerlingen
  • Betere punten!
  • Zelfvertrouwen krijgen!
  • Top locatie en ruimte!